3 gode IT-råd
1 Meneto, dit fremtidige regnskabsprogram


Som kunde hos Meneto, da de har enkeltgjort det at skulle lave regnskab i fremtiden. Hos Meneto Regnskab skal man blot scanne ens bilag ind online og derefter tager programmet sig automatisk af resten. Derudover opdaterer regnskabsprogrammet heke tiden løbende, så man som virksomhed ikke arbejder i blinde og hele tiden kan følge med den økonomiske udvikling.


Meneto prøver så vidt muligt at gøre det så nemt for en som overhoved muligt at vær bruger af deres regnskabsprogram. De er nemlig godt er klar over, at det ofte er de flestes sure pligt at skulle ordne. Deres motto lyder på at ”Vi gør det let for dig at drive din virksomhed til en fast lav pris - uden overraskelser”.


Inde på deres hjemmeside kan man beregne prisen for hvad det vil koste for jer som virksomhed at benytte sig af deres ydelse. Man kan gå ind og læse meget mere om Meneto lige her.


Virksomheden blev stiftet i 2009 af 2 unge drenge. Drengene følte sig klar og motiveret, de havde penge i banken og havde hele deres hoved fyldt med forretningsideer, som de gerne ville udleve. De var klar til at leve en hverdag som selvstændig. Dette var lige indtil drengene opdagede, at de penge de havde sparede op og regnede med var på kontoen, ikke længere var der.


Den bogholder der på det tidspunkt stod for deres regnskab, valgte først at opdaterer deres regnskab hver tredje måned. Dette betød så for drengene at de havde arbejdet i blinde de sidste tre måneder, uden at vide at pengene var sluppet op. Hvilket betød at drengene simpelthen var gået konkurs.


Der var her drengene valgte at stifte Meneto, da de allerede kunne se et eksisterende behov for dette marked. Er der allerede skabt et behov, gør det det meget nemmere at arbejde med problemstillingen som iværksættere. Drengene udarbejdet en masse forskellige undersøgelser og fik hurtigt at billede af, at mange virksomhedsejere kæmpede med samme udfordringer, hvis ikke de havde råd til at have en bogholder ansat. Der manglede simpelthen ekspertise på at udføre regnskab. Mange virksomheder arbejder i blinde uden det store overblik, hver eneste dag. Dette blev derfor starten på Meneto.


2 Brug digital database til at finde den fremtidige leder

Står man i en situation i sin virksomhed hvor man en leder, til en ledig stilling? Så kan Amrop hjælpe dig. Amrop-forskere og konsulenter vurderer markedets tilgængelighed, bruger sammenlignende benchmarking og finder kandidater, der ikke kun har den krævede erfaring og ekspertise, men som har den rette kulturelle pasning med organisationen. En højtstående Amrop-partner er involveret i hver søgeopgave, indtil dens vellykkede afslutning. Derudover kan Amrop også hjælpe med rådgivning inden for Executive Search, ledelsesvurdering eller rådgivning til ens bestyrelse, som ikke selv har de rette erfaringer eller ekspertise.

Dette er en stor international virksomhed, der har eksisteret i mange år og der masser af erfaring indenfor lige præcis disse områder. De kan også hjælpe fra deres kontor i København hvor 7 partnere arbejder med rådgivning på markeder som finanssektoren, servicesektoren, industrisektoren, teknologi og medier, kunder og retail, livsundersøgelser og professionel service.

Mangler jeres virksomhed rådgivning inden for nogle er ovennævnte områder, kan man læse mere om Executive Search og alle deres andre rådgivningsområder lige her.

3 Forbliv anonym og hav sikkerhed i orden når du benytter VPN

Går man meget op i sin tekniske sikkerhed og anonymitet på computeren? Eller vil du bare gerne kunne se amerikansk Netflix på den nemmeste måde? Der er blevet lavet undersøgelse, testet og til sidst anmeldt de bedste VPN udbydere fra vpnguiden.dk. De har samlet en nem og overskuelig oversigt over hvilke VPN’er der er bedst, så man ikke selv behøver at bruge tid på at læse og teste forskellige VPN’er, men kan downloade dem hurtigt fra denne side.

Læs og se meget mere om VPN lige her.

Copyright © 2011 DriverScanner-info.dk. Alle rettigheder forbeholdes.