ATI Radeon Drivers


Har du behov for at få downloadet og opdateret drivers til dit ATI Radeon grafikkort i Windows, så kan du med DriverScanner få det gjort helt automatisk og på dansk - du kan downloade DriverScanner via følgende link:


Download DriverScanner - Klik HerATI Radeon grafikprocessorer er videokort og grafikkort, som blev introducerede i 2000 og som siden er blevet kendte og elsket, som et af de højest vurderede kvalitetsmærker indenfor grafikkort – især blandt spil-entusiaster og 3D designere. Markedsområdet for grafikkort kræver exceptionel visuel fremførelse og høj hardware kvalitet, og ATI Radeon grafikkortet blev kendte som et produkt, som kan levere det.

ATI Radeon grafikkort

Udover den exceptionelle grafiske teknologi, bliver ATI Radeon grafikkort løbende, cirka hver måned, opdateret med nye drivers indeholdende funktioner og rettelser i forhold til ældre versioner. Et innovativt sæt af enhedsdrivers og software-drivers, kendt som ATI Catalyst, forsyner ATI Radeon brugere med regelmæssige opdateringer og større kontrol med deres videokort.

ATI Catalyst Control Center gør det muligt for brugere, at kontrollere og håndtere ydelsen af deres grafiske processor i et brugervenligt grafisk interface. At være i stand til at konfigurere ATI Radeon grafikprocessor, uden at være computerkyndig, er en fordel for mange brugere. Men langt de fleste brugere er tilfredse med blot at få opdatere deres ATI Radeon drivers til de nyeste.

Selv om ATI Radeon kortet bærer navnet "ATI", er det for nærværende fremstillet af AMD, som købte ATI i 2006. ATI Radeon videokortet startede ud som et high-end grafikkort med spil-entusiaster og 3D designere som målgruppe. Gennem årene er imidlertid flere forskellige kategorier og niveauer af dette populære grafikkort blevet introduceret, herunder ATI Radeon kortet, som henvender sig til den oprindelige målgruppe på markedet, såvel som til almindelige forbrugere, der blot ønsker flot grafik og uovertruffen ydeevne i Windows.

Som det er sket med de fleste teknologier, som har været fremme i adskillige år, har ATI Radeon bevæget sig gennem flere generationer, med hver generation baseret på den nyeste version af DirectX, som er udviklet af Microsoft. Originale ATI Radeon grafikprocessorer har understøttet DirectX 7 og har inkorporeret en teknologi kendt som HyperZ teknologi. Hver ny generation har fulgt hver ny version af DirectX og vil sandsynligvis fortsætte med at gøre det.

I takt med, at teknologien bevæger sig mod højere udviklingsgrader, har ATI Radeon fulgt med. ATI Radeon HD videokort forsyner krævende spillere med den nyeste grafiske teknologi indenfor computerspil og design. For eksempel præsenterer ATI Radeon HD 3800 seriens grafiske processorkort virkelighedstro grafik og inkluderer support til Direct X 10.1. Hertil kommer, at 1080p HD film på HD DVD og Blue-Ray medier afspilles flydende og uden at overbelaste ATI Radeon kortet, hvad der skyldes en dedikeret hardware videodekoder.

Denne ATI Radeon serie understøtter også muligheden for ATI CrossFireX opgradering. For eksempel, kan en computer udstyret med ATI CrossFireX-Ready bundkort tilpasses op til fire ATI Radeon HD grafikkort. Til brug for dedikerede computerspillere sørger ét ATI Radeon HD kort for en fantastisk præstation, mens adskillige kort, der arbejder sammen, er næsten mere end man kan forestille sig.

Almindelige brugere og de, der er meget kvalitetsbevidste, kan også nyde oplevelsen af ATI Radeon med grafikkort fra den almindelige målgruppe og fra kvalitetsgruppen. Disse kort tilbyder færre avancerede funktioner, end high-end kortene, men yder stadigvæk enestående kvalitet. For eksempel sørger mainstream ATI Radeon HD 3400 for DirectX 10.1 support, korrekt 1080p HD video og en billedkvalitet, som overstiger 1080p. ATI Radeon grafikkort fortsætter med at gøre grafiksultne videospilsentusiaster og 3D designere henrykte, såvel som gennemsnitsbrugere af computere.

Download DriverScanner - Klik Her
Copyright © 2011 DriverScanner-info.dk. Alle rettigheder forbeholdes.