Netkort Drivers


Har du behov for at få downloadet og opdateret drivers til dit netkort eller netværkskort i Windows, så kan du med DriverScanner få det gjort helt automatisk og på dansk - du kan downloade DriverScanner via følgende link:


Download DriverScanner - Klik HerNetkort eller Network Interface Cards (NIC) er hardware udstyrsenheder, der bruges til at forbinde en computer med et netværk som f. eks Internettet eller et LAN-netværk. Når en computer bliver forbundet med et netværk kan den så efterfølgende dele ressourcer som data og hardware enheder. For eksempel kan en netværksforbundet computer hente filer fra andre computere, eller bruge den hardware, der er tilsluttet andre systemer. At installere et netværk kan spare en betragtelig sum penge, fordi de tilsluttede computere kan dele deres hardware.

Trådløst netkort fra Belkin

I stedet for at skulle købe adskillige printere, eller flytbare harddiske, kan hver computer på netværket printe til netværksprinteren, eller lagre deres filer på den flytbare harddisk. Herudover kan netværkscomputere dele Internet adgang. For at skabe et enkelt netværk, har du brug for mindst to computere udstyret med netværkskort eller en router. Netværkskort installeres direkte via en ledig tilslutningsterminal på computerens bundkort, eller du lader dem glide ind på et ledigt PCMIA udvidelsesstik på din laptop computer. Når de først er installerede, kan det muligvis være nødvendigt, at installere software og enhedsdriver på din computer. Kabler anvendes til at forbinde hver computer til routeren. Til sidst er routeren konfigureret og netværket er klart og fungerer.

På lignende måde fungerer trådløst netværk, i sagens natur bliver der foretaget trådløse tilkoblinger, i stedet for brug af kabler. Du vil få brug for trådløse netværkskort og en trådløs router i dette tilfælde. De fleste computere kommer nu med et indbygget netværkskort, eller trådløse adapter, hvad der gør det lettere end nogensinde, at koble sig til netværk. Uden et netværkskort, eller trådløse adapter, er det ikke muligt, at tilslutte en computer til netværket.

Mange producenter fremstiller netværkskort, her i blandt 3Com, Broadcom, Belkin og Intel. 3Com er en førende producent af netværkskort, som henvender sig til det marked, der omfatter store firmaer. Blandt deres tilbud er sikre netværkskort, der yder kryptering, fjernbehandling og avancerede servicefunktioner. Broadcom forsyner mange computerfabrikanter med netværkskort - herunder Apple, Dell, Gateway, HP, IBM, Fujitsu, Micron og NEC. Selv om du måske ikke ser Broadcom produkter hos din lokale elektronik detailhandler, er det meget muligt, at du har et Broadcom netværkskort inde i din PC.

Belkin forsyner brugerne med netværkskort, der er designet til at integrere elektronik i hjemmet, bilen, eller når du er travlt beskæftiget. Belkin er to gange, af Inc. Magazine, sat på listen over de "500 Fastest Growing Privately Held Companies". Belkin gør det nemt, at foretage hjemmenetværksopsætninger ved at samle sæt af netværkskort i pakker sammen med hubs og routere.

Intel er også en ledende fabrikant af netværkskort og tilbyder løsninger både for almindelige brugere så vel som for store virksomheder. De tilbyder standard Ethernet, Fast Ethernet og Gigabit Ethernet netværkskort.

I nutidens netværksfyldte miljø, er netværkskort et must for enhver computer, som skal kobles til et netværk - stort, eller lille. De fleste nye computere har standard Ethernet NIC kort præinstalleret sammen med mange andre, herunder også et trådløst netværkskort. Faktisk omfatter nogle bundkort nu netværkskort direkte på selve bundkortet. Hvis du har en ældre computer, er det at installere et nyt netværkskort ret enkelt, hvis du blot har et disponibelt udvidelsesstilk.

For at få dit netværkskort eller netkort til at fungerer optimalt under f. eks Windows, så er det nødvendigt at have de relevante, og i de fleste tilfælde, nyeste drivers installeret. Du kan bruge det dansk-oversatte program DriverScanner til at undersøge om du har de nyeste drivers til dit netkort installeret – hvis ikke, så tilbyder DriverScanner at downloade dem fra Internettet og installere dem på din computer.

Download DriverScanner - Klik Her
Copyright © 2011 DriverScanner-info.dk. Alle rettigheder forbeholdes.