USB Drivers


Har du behov for at få downloadet og opdateret USB enheder eller drivers på din computer, så kan du med DriverScanner få det gjort helt automatisk og på dansk - du kan downloade DriverScanner via følgende link:


Download DriverScanner - Klik HerUniversal Serial Bus (USB) subsystem er en tilslutningsenhed, som muliggør brug af forskellige eksterne enheder fra printere, harddiske til kortlæsere på din PC. USB-enhedens opbygning er ikke begrænset til én udstyrsenhed pr. tilslutningsterminal. Eftersom det er en bus, kan hardware komponenter tilsluttes ved at bruge en ekstern hub, som opsplitter en enkelt USB i multiple tilslutningsterminaler. Således kan en tilslutningsterminal på en PC bruges til at forbinde to, tre, eller endog op til 127 eksterne udstyrsenheder ved at bruge hubteknologier.

En anden væsentlig fordel ved USB er dens brug af mindre, lettere håndterbar kabelføring. Traditionelle serielle og parallelle kabler var tit meget pladskrævende og besværlige at håndtere. De forhindrede adgang til den bageste del af en PC og det var vanskeligt, at føre kabler gennem flere kanaler i en kontorsammenhæng. De udsatte tilslutningsben på disse sammenkoblingsstik var lette at bøje, eller brække, hvorved kablet således blev ødelagt.

USB 3.0 teknologien

USB bruger kabelføring, der er meget mindre i diameter og sammenkoblingsstikkene er meget pålidelige. USB er en præcis, industriel standardteknologi som bliver styret i samarbejde mellem Hewlett-Packard, Intel, Lucent (nu Alcatel-Lucent), Microsoft, NEC og Philips. USB blev udviklet i midten af 1990’erne og blev skabt for at imødekomme en basal mangel ved PC opbygning. Tidlige apparater brugte standard serielle og parallelle tilslutningsterminaler til at forsyne med ekstern udstyrsforbindelse, men leverede sædvanligvis kun en af hver. Brugere, som havde brug for at forbinde multiple serielle enheder (for eksempel en seriel printer og eksternt modem) måtte købe og installere en ekstra intern, seriel tilslutningsterminal – det , at installere multiple parallelle tilslutningsterminaler, var ligeledes vanskeligt.

Begge udstyrsenheder var også begrænsede med hensyn til anvendelse og fleksibilitet. Nogle producenter udviklede for eksempel serielle interfaces til kameraer. Imidlertid var overførselshastighederne begrænset til det 115kb maksimum, som var standard i den serielle opbygning.

USB 2.0, den standard som for nærværende er industristandard, blev sendt ud i 2000. Den leverer op til 480 Mbit/s (60 MB/s) i overførselshastigheder. Den er også meget mere fleksibel, end traditionelle, serielle udstyrsenheder og kan supporte udstyrsenheder lige fra kameraer og printere til harddiske og joysticks. USB 1.0 var langt mere begrænset med hensyn til hastighed og fleksibilitet og bruges almindeligvis ikke længere.

En ny standard USB 3.0 er planlagt til udsendelse i den nærmeste fremtid. Den vil sørge for hurtigere forbindelse med en "super hastigheds" fart på 4.8 Gbit/s (600 MB/s) så vel som andre forbedringer. USB 3.0 vil være bagud kompatibelt med USB2.0, således at ældre udstyrsenheder vil fortsætte med at fungere, når de bliver tilsluttet nyere værtskontrolenheder.

Download DriverScanner - Klik Her
Copyright © 2011 DriverScanner-info.dk. Alle rettigheder forbeholdes.