Webcam Drivers


Har du behov for at få downloadet og opdateret webcam drivers på din computer, så kan du med DriverScanner få det gjort helt automatisk - se her:


Download DriverScanner - Klik HerWebcam er et digitalt kamera tilkoblet en computer gennem en USB port. Kameraet tager billeder, som kan blive gjort tilgængelige og transmitterede via Internettet f. eks til videochat via klienter som Skype, MSN og lign. Webcam billeder bliver sædvanligvis brugt til øjeblikkelig beskeds udveksling, videokonferencer og til formål vedrørende videosikkerhed. Webcams er almindeligvis små kameraer med lav billedopløsning, som tager billeder i JEPG, MPEG format og derpå uploader dem til en webserver via File Transfer Protocol (FTP), eller Hypertext Transfer Protocol (HTTP).


Webcam drivers


Et webcam bruges almindeligvis til at gøre kommunikation via Internettet mere personlig. Sædvanligvis bliver webcam brugt ved real-time chat. De bruges også ved videokonferencer med kolleger, klienter og kunder. Du kan også bruge webcams til at sende video e-mails. Herudover kan du også bruge webcams i forbindelse med videosikkerhed ved hjælp af software, som muliggør at de bliver tilsluttet til en PC for at optage og genkende lyde og bevægelser. Der findes mange forskellige typer webcams idag - lige fra helt ukomplicerede webcams til mere komplekse som primært er til erhvervsbrug. For at forstå, hvordan et webcam fungerer, har vi brug for at se på, hvordan et ukompliceret webcam fungerer.

Et ukompliceret webcam er i bund og frund et digitalt kamera, som er koblet til din PC via en USB port. Selv om digitalkameraet kun er et kamera, der tager digitale billeder, så bliver det et webcam ved hjælp af den software, som kontrollerer det på din PC. I denne software kan du forudindstille den hastighed med hvilken billeder bliver taget med kameraet og sendt til fremvisere f. eks på computeren eller hos modtageren via en chat-klient. Den hastighed, med hvilken billeder bliver taget og overført i løbet af et sekund, kaldes "frame rate". Hvis du ønsker, at overføre streaming video, skal du indstille frame rate til et minimum af 15 frames pr. sekund (fps). Imidlertid er 30 fps den ideale konfiguration for at transmittere streaming video. I det tilfælde, hvor du har brug for at transmittere data ved højere framerates, vil du have behov for en internetforbindelse med høj hastighed.

Efter at et billede er taget, sender webcam softwaren billedet over Internettet. Disse billeder kan sendes ved at anvende mange forskellige metoder. Af disse er den enkleste måde dén, hvor webcam softwaren konverterer de optagne billeder til JPEG format og uploader dem til en webserver, der bruger FTP.

Det første webcam blev udviklet i 1991 og blev rettet mod kaffekanden i Det Trojanske Værelse i afdelingen for computervidenskab på Cambridge University. Dette webcam var funktionelt i 10 år indtil 2001, da det blev endeligt afbrudt den 22. august. Et af de ældste webcams, som stadig er funktionelt er FogCam, som befinder sig på San Francisco State University. Dette webcam har været funktionsdygtigt siden 1994.

Nu om stunder er computerfabrikanter som Apple gået i gang med at indbygge webcams i deres laptops som iPad og iMac, samt i computerskærme. Hermed er nødvendigheden for brug af eksternt webcam elimineret. Nogle af de førende computerproducenter omfatter Creative Technology Ltd., Encore Electronics, Ezonics, Labtec, Logitech og Sony. Webcams har revolutioneret online kommunikation og hævet det til et nyt niceau. Det har gjort den mere interessant og interaktiv.


Opdater webcam drivers med DriverScanner

DriverScanner er et dansk-oversat program, der er specialiseret i at finde drivers til webcam enheder og faktisk drivers til alle typer af elektroniske enheder, uanset mærke. Det er yderst enkelt at benytte DriverScanner, eftersom programmet selv scanner hele din computer for hardware enheder og tilbyder at downloade de nyeste drivers til de enheder som har forældede drivers.


Download DriverScanner - Klik HerEn scanning med DriverScanner tager cirka 30-50 sekunder - herefter er alle forældede drivers kortlagt. Efterfølgende forsyner DriverScanner dig med direkte links til de drivers du mangler. Nu skal du blot downloade og installere de fundne drivers - vupti dine webcam hardware enheder, og andre enheder, er opdateret med de nyeste drivers.

Copyright © 2011 DriverScanner-info.dk. Alle rettigheder forbeholdes.