Support & Kontakt


Har du behov for hjælp eller support til DriverScanner?

I denne sektion har du mulighed for at kontakte vores support team via e-mail med spørgsmål, tekniske som support-mæssige, og vi garanterer svar indenfor 24 timer - også i weekenden. Travlhed kan opstå omkring højtider, men vi bestræber os altid på at besvare henvendelser indenfor 24 timer.

Du kan kontakte vores support team på følgende:


Kontakt Uniblue


Vi har også samlet de mest forekomne spørgsmål i denne sektion og besvaret dem i en FAQ-liste. Har du et akut spørgsmål, så kan du sende os en henvendelse via e-mail og samtidigt se efter i vores FAQ-liste om der allerede findes en løsning du kan benytte.


FAQ-liste

Jeg har allerede købt DriverScanner, men bliver stadigvæk bedt om at købe det. Hvad gør jeg?

  • Årsagen til at DriverScanner bliver ved med at bede dig om at købe serienummeret kan være at DriverScanner endnu ikke er aktiveret. For at aktivere DriverScanner skal du åbne programmet og klikke på knappen "Registrér dig nu". Indtast her det tilsendte serienummer som du modtog i en e-mail sammen med din ordrebekræftelse.


  • Har du mistet din e-mail med serienummeret, så bedes du sende os en e-mail og vi vil løse problemet for dig. Huske at vedhæfte den e-mail adresse du brugte ved købet af DriverScanner.
Jeg får fejlmeddelelsen "Dit serienummer er ugyldigt". Hvad skal jeg gøre?

  • Har du købt et serienummer, men oplever problemer med at aktivere det så skal du prøve følgende løsningsproces:


  • Via den e-mail du har modtaget ordrebekræftelsen skal du først markére serienummeret og klikke på "Ctrl+C" for at kopiere teksten -> klik nu på registreringsfeltet i DriverScanner og klik på "Ctrl+V for at indsætte teksten. På denne måde er du sikker på at du ikke har taget fejl af store og små bogstaver.

    En anden ting du skal være opmærksom på er, at hvert eneste serienummer er unikt. Det betyder, at du ikke kan anvende et serienummer tiltænkt DriverScanner til at registrere andre produkter.


Copyright © 2011 DriverScanner-info.dk. Alle rettigheder forbeholdes.