Vejledning til DriverScanner


DriverScanner er både et effektivt og brugervenligt program, der hurtigt og sikkert opdatere alle forældede drivere på din computer. I denne vejledning vil vi gennemgå installationen af DriverScanner og hvordan du bruger DriverScanner til scanne efter drivere og efterfølgende opdatere dem.

Download og installation af DriverScanner

Det tager få minutter at downloade og installere DriverScanner i Windows. Brug følgende link til at downloade DriverScanner


Download DriverScanner - Klik her!En dialogboks vil poppe op og du skal klikke på knappen "Download nu" for at fortsætte. Det er nemmest at gemme den downloadede fil på Skrivebordet - klik på Gem. Så snart filen er downloadet kan du via Skrivebordet klikke på .EXE filen og starte installationen.

Installationen udfører du nemt ved at følge anvisningerne i de følgende dialogvinduer.


Brug af DriverScanner

DriverScanner er brugervenligt opbygget og alle funktioner er tilgængelige i hovedvinduet. Derudover er DriverScanner oversat 100% til dansk og derfor nemt at anvende af brugere som ikke er helt fortrolig med engelsk.

Første gang du starter DriverScanner vil programmet hurtigt scanne din PC for forældede drivere. Scanningen tager højest 20 sekunder og afsluttes med at DriverScanner lister alle hardware enheder som mangler opdatering af drivere. Klik på Hent alle.

Sådan bruger du DriverScanner


Når du har registreret DriverScanner vil du have mulighed for at opdatere alle forældede drivere på din computer. Oversigten giver dig et overblik over hvilke hardware enheder du får opdateret.

Sådan bruger du DriverScanner


Sådan bruger du DriverScanner


Copyright © 2011 DriverScanner-info.dk. Alle rettigheder forbeholdes.